ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣ: https://drive.google.com/folderview?id=0B2R6tNC3qVhKako0Mm5FRkxqcWc&usp=sharing

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2011


ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

Επιστολή πόνου και κραυγής εκ βαθέων, στον Δημιουργό, Λυτρωτή, Σωτήρα, Αρχηγό, κεφαλή του σώματος της Εκκλησίας Του, επί γης και ουρανού, ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Ίησού Χριστέ, Υιέ και Λόγε του Θεού του Αγίου και Τριαδικού, Κύριε και Θεέ μας. Ευδοκία του ανάρχου Πατρός και δική Σου, με την συνέργεια του Παναγίου και Ζωοποιού Πνεύματος, που καταδέχθηκες να σηκώσεις τις αμαρτίες μας, να γίνεις άνθρωπος τέλειος, πλην της αμαρτίας, εκ Πνεύματος Αγίου και της Αειπαρθένου Αγίας Θεοτόκου της Μητρός σου.
Ίδρυσες με το Πανάγιό σου αίμα επί του Γολγοθά, την Εκκλησία Σου και δια του δευτέρου Παρακλήτου την οδηγείς εις πάσαν την αλήθειαν και νομάς σωτηρίους, δια μέσου των αιώνων, ώστε όποιος θα κρατήσει την ορθή πίστη, με βίον καθαρόν, να αξιώνεται της Βασιλείας Σου, αυτήν που μας έφερες στη γη και μας ετοίμασες στον ουρανό «προ καταβολής κόσμου».
Ακόμα ουράνιε Πατέρα, μας υποσχέθηκες ότι θα είσαι μαζί μας μέχρι της συντελείας του φθαρτού και πρόσκαιρου αυτού κόσμου, ώσπου θα τα κάνεις όλα καινούργια και άφθαρτα, ώστε να είσαι «τα πάντα εν πάσι».
Στις μέρες μας, όμως, Εσταυρωμένη Αγάπη μας, Ιησού Χριστέ, γλυκύτατον και επιπόθητον όνομα, ζούμε σε τρομερή σύγχυση. Ανατράπηκαν τα πάντα. Την Μίαν, Αγίαν, Καθολικήν και Αποστολικήν Εκκλησίαν που μας άφησες, το «σωτήριο πανδοχείο» την «Κιβωτό της σωτηρίας», εμείς σήμερα, διά μέσου του επάρατου οικουμενισμού, την κάναμε 2, 100, 300, 800 και περισσότερες και καθημερινά πληθαίνουν.
Ζούμε σαν ορφανά. Πατριάρχες δεν έχουμε, αρχιεπισκόπους δεν έχουμε, επισκόπους δεν έχουμε, ηγουμένους δεν έχουμε, ιεροκήρυκες δεν έχουμε, θεολόγους δεν έχουμε, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Μείναμε ως πρόβατα μη έχοντα ποιμένα. Σχεδόν όλους τους ενδιαφέρει το βόλεμα. Μη χάσουμε τη δόξα των υπνοτισμένων χριστιανών, την εύνοια των ισχυρών, τους μισθούς, τα τυχερά και γενικά την όμορφη ζωή.
Οι αντιπρόσωποί σου μεγαλώνουν τις διαστάσεις τους, τα μοναστήρια μαζεύουν τσουβάλια με χρήματα και τα καταθέτουν στις τράπεζες του μαμωνά. Στην Ουράνια τράπεζα του Θεού, μόνο λόγια παχιά. Τα υπόλοιπα παιδιά σου τα βλέπουν όλα αυτά και λυπούνται. Αλλά υπάρχουν και άλλα περισσότερο οδυνηρά που μολύνουν ακόμα και τη σκέψη του ανθρώπου «αισχρόν εστί και λέγειν» κατά τον Απόστολο Παύλο. Τα πρόβατά σου, που οφείλουν να ποιμαίνουν και να οδηγούν εις νομάς σωτηρίους, αυτοί σαν λύκοι «βαρείς» τα κατασπαράσσουν, ενώ γνωρίζουν ότι το αδικοχαμένο αίμα τους, θα ζητηθεί απ’ αυτούς (Ιεζεκιήλ 3 @ 33 κεφ.)
Λόγια πολλά, ομολογίες εξαίρετες, θεολογικά άριστα κατοχυρωμένες, αλλά μοιάζουν με φανταχτερά πυροτεχνήματα, μόνο εντυπωσιάζουν, άψυχα, χωρίς θεική ζωή και αυτό γιατί δεν δείχνουν, δεν κατονομάζουν τους λύκους, τους αιρετικούς και αιρετίζοντες, τους εχθρούς Σου, με τους οποίους είναι κοινωνοί των πλανών τους και γι’ αυτό μέτοχοι και της αιωνίου απωλείας.
Αντί να ντραπούν και να μετανοήσουν, να ζητήσουν συγνώμη γιατί Σε κοροιδεύουν, ενώ γνωρίζουν ότι: « Θεός ου μυκτηρίζεται», έτσι τους πιστούς κολάζουν και αυτοί προφασίζονται «προφάσεις εν αμαρτίαις». Θολώνουν τα νερά, την αλήθεια, ώστε η μέγιστη πλειοψηφία απ’ το ποίμνιο να μη μπορεί να σωθεί. Έτσι εφαρμόζεται ο λόγος Σου «αυτοί δεν μπαίνουν στη Βασιλεία Σου αλλά και αυτούς που θέλουν να μπουν τους εμποδίζουν» (Λουκ. ΙΑ, στχ 56).
Και τώρα, ζητούμε Κύριέ μας τη λύση. Πες μας τι να κάνουμε. Η απάντησή Σου είναι «προείρηκα υμίν». Σας τα έχω πει « εξέλθετε εκ μέσου αυτών και αφορίσθητε» - κόψτε κάθε σχέση μαζί τους- κι «Εγώ εισδέξομαι υμάς» (Β’Κορ.Στ’17). Και ο Απόστολος Παύλος λέγει « Σας παραγγέλομεν αδελφοί, εν ονόματι του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού στέλλεσθαι υμάς (= να κόπτετε κάθε πνευματική επικοινωνία εκκλησιαστικώς ) από παντός αδελφού ατάκτως περιπατούντος και μη κατά την παράδοσιν , ήν παρέλαβον παρ΄ημών» (Β’ Θες. γ 6). Καμμία σχέση μαζί τους στο θέμα της Πίστεως (καταφυγή στην ακαινοτόμητη Εκκλησία μου, προ του 1920, εκεί Είμαι και σας περιμένω). Πέρασε ο καλός καιρός, τώρα αγοράστε μαχαίρι. Δηλαδή Κύριε, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε σε περίοδο διωγμού. Πέφτουν σιγά σιγά οι μάσκες. Πραγματικά εφαρμόζεται ο λόγος ότι είμαστε « ως πρόβατα εν μέσω λύκων».
Όμως μας αρκεί η γλυκιά σου φωνή, «θαρσείτε», «μη φοβείσθε» Εγώ Είμαι μαζί σας. Και σε καμίνι Ναβουχοδονοσορα να σας ρίξουν, μη δειλιάσετε. Ούτε στα θηρία, ούτε σε σχάρες πυρακτωμένες. «Τις ημάς χωρίσει από της Αγάπης του Χριστού» (Ρωμ. Η 35).
Αγαπημένα μου παιδάκια. Γνωρίζω πως σας πρόδοσαν οι μισθωτοί ποιμένες. Γνωρίζω τα σκοτεινά – σατανικά σχέδιά τους. Γνωρίζω το εργαστήριο του σατανά, το Π.Σ.Ε.= Παγκόσμιο Συμβούλιο των Εκκλησιών. Γνωρίζω ότι στην Εκκλησία μου, όντως όρμησαν άγρια θηρία, μασσώνοι, άπιστοι, υλιστές, άθεοι, ανώμαλοι….. Γνωρίζω πως με την εγκύκλιο του 1920 κατεστρώθησαν τα σχέδιά τους και άρχισαν το καταστροφικό έργο τους από το 1924. Αλλοίωσαν «χρόνους», με την εισαγωγή του νέου ημερολογίου*, ενώ τώρα στοχεύουν και στους «καιρούς», με τις παρά φύση αμαρτίες που θέλουν να νομιμοποιήσουν. Γνωρίζω την παναίρεση του Οικουμενισμού, την πανθρησκεία που ετοιμάζουν, την παγκοσμιοποίηση, την Νέα Εποχή που έρχεται και τέλος τον άνομο – Αντίχριστο- που περιμένουν. Σας το είπα στο Ευαγγέλιο του Ιωάννου, στο Ε’ κεφ στίχο 43 <<Εγώ ελήλυθα εν τω όνόματι του Πατρός μου, και ου λαμβάνετέ με. Εάν άλλος έλθει εν τω ονόματι τω ιδίω εκείνον λήψεσθε>>.
Εσείς, το μικρό μου ποίμνιο, μακριά απ’ όλους αυτούς. Σηκώστε τα κεφάλια σας και αναθαρρήστε, γιατί πλησιάζει η ώρα του λυτρωμού σας (Λουκά 21-28). Σας έχω στη χούφτα μου, στην αγκαλιά μου, ούτε μία τρίχα απ’ το κεφάλι σας δεν θα χαθεί. Μονάχα δώστε μου την καρδιά σας. Αγαπήστε, μέσα από Εμένα, αυτούς που σας αδικούν υλικά και πνευματικά, αυτούς που σας συκοφαντούν, σας μισούν, όπως Εγώ σας δίδαξα. Όπως οι δικοί μου φίλοι και διάκονοι, ο πρωτομάρτυρας Στέφανος και όλοι οι φίλοι μου που εφάρμοσαν το Ευαγγέλιό μου.
Αγαπημένα μου παιδάκια, ελάτε με απλότητα όπως είμαι Εγώ. «Μάθετε απ’ Εμού ότι πράος Ειμί και ταπεινός τη καρδία» για να βρείτε και ανάπαυση στις ψυχές σας. Ελάτε με απλή ευθεία καρδιά.
Εγώ μ’ αυτούς μπορώ να συνεννοηθώ, να συνεργαστώ. Εγώ τους ταπεινούς και περιφρονημένους διαλέγω. «Τα μωρά του Θεού εξελέξατο ο Θεός, ίνα τους σοφούς καταισχύνει»(Ματθ. ΙΑ',στχ 25). Έτσι έζησα Εγώ. Έτσι η Μητέρα μου. Έτσι και οι δικοί μου φίλοι-άγιοι ανά τους αιώνες. (Ματθαίου Ε’ 10-12) << Μακάριοι οι δεδιωγμένοι ένεκεν δικαιοσύνης>>, <<Μακάριοι εστέ, όταν ονειδίσωσι υμάς και διώξουσι και είπωσι παν πονηρόν ρήμα καθ’ υμών ψευδόμενοι ένεκεν εμού. Χαίρετε και αγαλλιάσθε ότι ο μισθός υμών πολύς εν τοις ουρανοίς. Ούτω γαρ εδίωξαν τους προφήτας τους προ υμών>>.
Αφήστε τις πλάνες τους, τις ψευτοθεολογίες τους, τις αγαπολογίες τους, τα ημερολόγιά τους*, τις φιλοσοφίες τους, τους ευσεβισμούς τους, τις ανθρώπινες σοφίες και τα τερτίπια τους.
Εγώ σας περιμένω και σας θέλω με την ορθή πίστη σας και καθαρό βίο. Θέλω την ειλικρίνειά σας, την ευθύτητά σας. Όχι εξυπνάδες και πονηριές «προφάσεις εν αμαρτίαις»(Ψαλ. 140,4).
Όσοι είναι δικοί Μου, εκείνοι θα Με ακούσουν και Εγώ θα τους φυλάξω «κάθε άλλη φυτεία θα εκκριζωθεί»(Ματθ. ΙΕ',13).
Και τώρα Κύριέ μας και Θεέ μας, αφού σ’ ευχαριστήσουμε «εξ όλης καρδίας», επέτρεψέ μας να σε παρακαλέσουμε: Κράτα μας απ’ το χέρι, όπως τον Απόστολό Σου Πέτρο που κινδύνευε να βουλιάξει στα κύματα (Ματθαίου ΙΔ’30).
Δώσε μας Ουράνιε Νυμφίε της ψυχής μας, Νουν δικό Σου, και συμπεριφορά δική Σου και αξίωσέ μας να φανούμε άξιοι της τιμής και της κλήσεως και του ονόματός Σου που φέρουμε, περιμένοντας ολόψυχα και με χαρά τον σύντομο ερχομό Σου, σύμφωνα με την αψευδή υπόσχεσή Σου: «Ναι, έρχομαι σύντομα. Αμήν, ναι, έλα Κύριε Ιησού» (Αποκ. ΚΒ', 20).
23-08-2011
Απόδοση εορτής Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Διεύθυνση: ΤΣΑΛΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ 3, ΤΚ. 45444
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΤΗΛ. 6984515945
*Tο ημερολογιακό πρόβλημα είναι ένα οδυνηρό αγκάθι στο σώμα- Εκκλησία του Χριστού, με τραγικές συνέπειες μέχρι και σήμερα. Είναι δημιούργημα του ανθρωποκτόνου, συνεργεία του μασονισμού-οικουμενισμού, με απώτερο σκοπό την πανθρησκεία που θα τεθεί στην υπηρεσία του αναμενόμενου θηρίου-αντίχριστου.
Οι αποκαλούμενοι νεοημερολογίτες, χρεώνονται αρχικά με ένα σχίσμα και στη συνέχεια με την παναίρεση του οικουμενισμού.
Οι δε παλαιοημερολογίτες, καλώς διαμαρτυρηθέντες, αποτειχίστηκαν το 1924, αλλά στη συνέχεια κατέληξαν δυστυχώς στον αξιοθρήνητο, άχαρο τύπο προτεσταντισμού με τις παρατάξεις τους, αλληλοσπαρασσόμενοι και αλληλοαφοριζόμενοι, ή διεκδικούντες, η κάθε παράταξη για τον εαυτό της, το αλάθητο του Πάπα.
Άλλωστε, αποτειχίζομαι σημαίνει: διαλύω κάθε σύνδεσμο με αιρετικούς και αιρετίζοντες, χωρίς να δημιουργώ δική μου παράταξη ή να προσκολώμαι σε υπάρχουσα, περιμένοντας την ρύθμιση της αταξίας άνωθεν.
Τώρα τι δέον γενέσθαι; Των φρονίμων ολίγα. Η λύση. Ιησούς του Ναυή, 24',15. Δηλαδή: ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει. Για μένα και κάθε καλοπροαίρετο ισχύει η θεία επιταγή. <<Εγώ και ο οίκος μου θα λατρεύσωμε το Θεό ορθόδοξα, όπως οι πατέρες μας, προ του 1920, όταν εκδόθηκε η περίφημη επάρατη εκείνη εγκύκλιος>>.
Αυτή είναι η λύση. Τελεία και παύλα. Τα περισσότερα εκ του πονηρού. <<Ο έχων ώτα ακούειν, ακουετω>> (Ματθ. ΙΓ’ 9. Μαρκ. Δ’, 9. Λουκ. Η’, 8.)
Υ.Γ: Ζητείται η γνώμη επί του προβλήματος, πνευματοφόρων πατέρων και αδελφών για την αποφυγή πλάνης και κάθε παρεξηγήσεως.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου