ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣ: https://drive.google.com/folderview?id=0B2R6tNC3qVhKako0Mm5FRkxqcWc&usp=sharing

Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

Μουσουλμάνος μετανάστης απαίτησε να κατεβεί η εικόνα της Παναγίας από νοσοκομείο


Δείτε τι έγινε στη συνέχεια όπως μας τη διηγήθηκε γιατρός.

Μουσουλμάνος (λαθρο)μετανάστης σχετικά πρόσφατα μετέφερε τη γυναίκα του σε μαιευτήριο της Πάτρας για να γεννήσει.

Δεν γνωρίζουμε αν ήταν δημόσιο μαιευτήριο ή κάποιο Κέντρο Υγείας της ευρύτερης περιοχής των Πατρών (οι μετανάστες συνηθίζουν και πηγαίνουν σε Κέντρα Υγείας ακόμα και σε Αγροτικά Ιατρεία και δέχονται να ξεγεννήσουν τις γυναίκες τους ακόμα και γιατροί άσχετων ειδικοτήτων π.χ. οφθαλμίατροι! αρκεί να θεωρηθεί έκτακτο περιστατικό για να μην πληρώσουν τίποτα απολύτως).....

Μόλις έβαλαν τη γυναίκα του στον θάλαμο για να γεννήσει, πρόσεξε ο μουσουλμάνος την εικόνα της Παναγίας στον τοίχο και αμέσως είπε στον υπεύθυνο γιατρό:

- Αυτό το κάδρο (εννοούσε το εικόνισμα) κατέβασέ το αμέσως από κει. Δεν θέλω μόλις γεννηθεί το παιδί μου να δει αυτό το πράμα!

Έγινε μια σχετική φασαρία, η γυναίκα αγχώθηκε και για να μην χειροτερέψουν τα πράγματα, οι υπεύθυνοι δέχθηκαν να κατεβάσουν την εικόνα της Παναγίας (κακώς) με σκοπό να την ανεβάσουν αμέσως μετά.

Ο μουσουλμάνος έμεινε να περιμένει στην αίθουσα αναμονής πότε θα τελειώσει ο τοκετός.
Μετά από ώρες βγήκε ο γιατρός και του ανακοίνωσε:
- Η γυναίκα σου γέννησε φυσιολογικά.
Εκείνη είναι καλά.
Το παιδί σου όμως γεννήθηκε τυφλό!
Όχι μόνο εικόνα της Παναγίας δεν θα δει, αλλά ούτε και τίποτα άλλο στον κόσμο!

Ελευθερία του Λόγου για το www.eglimatikotita.gr
Από Αποτείχιση

4 σχόλια:

 1. Παναγιώτη γιατί δεν βάζεις μια ηλεκτρονική διεύθυνση, για να μπορεί κάποιος επισκέπτης να επικοινωνεί μαζί σου, όπως σχεδόν όλες οι ιστοσελίδες;

  Εδώ τι εννοείς;
  Oμολογία επιστροφής στο πάτριο, ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ tsallinia

  Ακολουθείς το Ιουλιανό ή έχεις εισέλθει σε κάποια Σύνοδο των εν Ελλάδι παλαιοημερολογιτών;

  Νάσαι καλά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αγαπητέ εν Χριστώ αδελφέ χαίρε.

  Σου εύχομαι καλή Σαρακοστή και να αξιωθούμε της τρυφής του Παραδείσου.Υπάκουσα στην εύλογη πρότασή σου. Κάτω απο το ημερολόγιο, έβαλα ένα link με το προσωπικό μου email.Θα χαρώ να επικοινωνείς μαζί μου όποτε θέλεις.

  Αδελφέ μου ακολουθώ το πάτριο εορτολόγιο, χωρίς να έχω εισέλθει σε καμία σύνοδο του πατρίου. Παραμένω αποτειχισμένος και περιμένω την λύση του προβλήματος άνωθεν (έτσι που τα κάναμε, μόνο ένα θαύμα μας ξεμπλέκει).

  Παράλληλα, για να προστατευτώ στα δύσκολα αυτά χρόνια, σκέφτομαι κάθε μέρα που ξυπνάω: είμαι πλανεμένος. Όλοι οι άλλοι σώζονται, μόνο εγώ δεν σώζομαι. Ποιός μπορεί σήμερα να είναι σίγουρος για την χειροτονία του, την σύνοδό του (πατρίου και νέου), την αποτείχισή του (αν έχει όλες τις πατερικές προδιαγραφές),το βάπτισμά του (από το 81 και μετά, πολλοί ιερείς ραντίζουν και δεν κάνουν τριπλή, ολοκληρωμένη κατάδυση)? Άρα αδελφέ μου, να δώσει η Υπεραγία Θεοτόκος να ταπεινωθούμε όλοι ενώπιον του Θεού, να ομολογήσουμε ότι όλοι φταίμε που φτάσαμε στο χάλι αυτό, και ας ελπίσουμε ο Θεός να μας λυπηθεί και να μας θεραπεύσει από αιρέσεις και σχίσματα. Αμήν

  Καλη δύναμη στον αγώνα σου ευλογημένε μου αδελφέ

  υγ) Σύμφωνα με τους Αγίους Πατέρες, η ακρίβεια σε δύσκολους καιρούς, είναι η πιό ασφαλής οδός. Ακρίβεια σημαίνει να μην έχουμε καμία προσωπική εκκλησιαστική κοινωνία με την αίρεση του οικουμενισμού, αλλά και παράλληλες συνόδους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ολα καλα.ακολουθεις το πατριο αλλα βαπτισμενος με το νεο ε?αρα που ανηκεις?δεν μπορει καθε νεοημερολογητης να αποτειχιζεται και απο μονος του να γιορταζει με το παλιο.τοτε ποιος ο λογος να γυρισεις στο πατριο εφοσον και στου νεου τα μυστηρια ειναι εγκυρα?

   Διαγραφή
 3. Παναγιώτη αδελφέ μου έχεις δίκαιο, συμφωνώ.

  Νομίζω πως η εποχή που ζούμε τώρα, είναι εποχή μαρτυρίου γι΄ αυτούς που θέλουν να ακολουθήσουν τον Κύριο.

  Ζούμε με την αγωνία αν η κάθε μας κίνηση και θέση, έναντι της Ορθοδοξίας είναι αυτή που ορίζει η Αγία Γραφή και οι Πατέρες.

  Μερικές φορές σκέπτομαι ότι αν ζούσα στην εποχή του Χριστού μας, θα με είχαν τόσο "μπουρλοτιάσει" οι Ραβίνοι και Καϊάφες με τις διδασκαλίες τους, και δεν θα ακολουθούσα τον Κύριο!

  Αν και είναι τόσο απλά τα πράγματα, μας έχουν αφαιρέσει την προσωπική ικανότητα κρίσις με τις "σοφίες" τους.

  Βλέπεις τον Πατριάρχη να διαγράφει μια πορεία χιλίων ετών της Εκκλησίας, να ομολογεί δημόσια ότι οι Πατέρες είναι υπόδικοι για το 1054, και οι "Ραβίνοι" της Ορθοδοξίας καθώς και οι "Ποιμένες" να σου λένε : μην κάνεις βήμα δεν έχει Συνοδικώς καταδικαστεί. Κοινωνούν δε όλοι μαζί του, είτε είναι κρυπτοοικουμενιστές ή αντιοικουμενιστές!!!

  Εις Μίαν Αγίαν Καθολικήν και Αποστολικήν.... ομολογούν εντός των Ναών, και μετά στα "Συμβούλια Εκκλησιών" ομολογούν ότι όλοι είμαστε το ίδιο!

  Εορτάζουμε τον Άγιο Φλαβιανό και ομιλούν εντός των Ναών για το μαρτύριό του από τους Μονοφυσίτες και την άλλη ώρα πάνε και κοινωνούν στην Αντιόχεια με τους Μονοφυσίτες και προσκυνούν την εικόνα του φονέα του Αγ. Φλαβιανού, "Αγ. Διόσκορου"!!!

  Τρελλλλά, δαιμονικά πράγματα.


  Τέλος πάντων μη σε κουράζω τα γνωρίζεις όλα αυτά καλύτερα από μένα. Σου εύχομαι καλό αγώνα, η Κυρία Θεοτόκος σκέπη μας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή