ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣ: https://drive.google.com/folderview?id=0B2R6tNC3qVhKako0Mm5FRkxqcWc&usp=sharing

Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012

Τον πήρε ο ύπνος...


Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος ο οποίος στηρίζει τον πρώην Πατριάρχη Ιεροσολύμων, ανέβασε στο προσωπικό του μπλόγκ και αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Ανθρώπινο είναι να μας πάρει ο ύπνος σε κάποια δημόσια εκδήλωση΄, όπως έγινε με τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο. Εμείς, οι άνθρωποι της Εκκλησίας. είτε από το βάρος των καθημερινών μας υποχρεώσεων, είτε από την εξάντληση λόγω της νηστείας, είτε από την έλλειψη συνθηκών καλού ύπνου, είτε από κάποιο φάρμακο κλπ. είναι δυνατό να την πάθουμε! 'Επειδή όμως στα Ιεροσόλυμα υπάρχει πρόβλημα, η φωτογραφία, που σας προσφέρουμε, κάνει το γύρω της ιδία μεταξύ των χριστιανών στον αραβικό κόσμο, την μεταφέρουμε και στον ελλαδικό χώρο! Είναι σαν μια αντίδραση στην αδικία, που υφίσταται ο Μακαριώτατος πρ. Πατριάρχης κ. Ειρηναίος. Ο ένας βγάζει τα δόντια κατά τρόπο πρωτόγονο, ο άλλος, αν και διετέλεσε πνευματικό του ανάστημα,. αν και αναδείχθηκε Μητροπολίτης από τον Πατριάρχη Ειρηναίο, μεταφορικά και τυπικά .....κοιμάται!» τονίζει στην ανάρτηση του ο κ. Αμβροσιος.
 
 Από real news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου