ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣ: https://drive.google.com/folderview?id=0B2R6tNC3qVhKako0Mm5FRkxqcWc&usp=sharing

Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013


ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!!! ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ «ΡΙΑΛΙΤΙ» ΜΕ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ!!!

ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ;

Οι Ελευθεροτέκτονες είχαν ανέκαθεν ένα «προβληματάκι» με την εικόνα που έβγαζαν προς τα έξω. Το γιατί είναι αυτονόητο: προφανώς, μία μυστική αδελφότητα στις τάξεις της οποίας συγκαταλέγονται ηγέτες κρατών και πανίσχυροι οικονομικοί παράγοντες και η οποία επιδίδεται σε μυστικιστικές τελετουργίες δεν δημιουργεί και τις καλύτερες συνθήκες πρόσληψης από την κοινή γνώμη.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο, τις τελευταίες δεκαετίες, μασονικές οργανώσεις από όλο τον κόσμο έχουν προσπαθήσει να αλλάξουν την κυρίαρχη γνώμη για τις δραστηριότητές τους.

Στο πλαίσιο αυτής της λογικής δημοσίων σχέσων κινείται και μία νέα τηλεοπτική σειρά 26 επεισοδίων με τίτλο Freemasons: The Inside Story [Ελευθεροτέκτονες: Η ιστορία εκ των έσω], η οποία εστιάζει σε μασόνους της Βικτόρια της Αυστραλίας και υπόσχεται στους τηλεθεατές «άνευ προηγουμένου πρόσβαση στην αλήθεια του Ελευθεροτεκτονισμού, στους ανθρώπους της, στο σκοπό της και στο παρελθόν της».

ΠΗΓΗ.
ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ: Και κάπως έτσι αρχίζει η ανελέητη προπαγάνδα και διαστρέβλωση της πραγματικόηττας, γύρω από τους τρισκατάρατους Μασώνους! Κάνοντάς τους τηλεοπτική σειρά, έτσι ώστε να "αγιοποιηθούν" στα μάτια και τη συνείδηση του κόσμου!
Αλήθεια, εκτός από τις γραφικότητες με τις "παρελάσεις" που φαίνονται στο διαφημιστικό τρέηλερ, θα δείξετε και:
- ΤΟΥΣ ΦΡΙΚΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥ;
- ΤΗ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ;
Ή μήπως αυτά θα χαλάσουν την...εικόνα των Μασώνων που προωθούν τα Παγκόσμια Νεοταξικά Εβραιοσιωνιστικά Κέντρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου