ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣ: https://drive.google.com/folderview?id=0B2R6tNC3qVhKako0Mm5FRkxqcWc&usp=sharing

Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013


ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ!!! ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ!!!

Σύμφωνα με το οικουμενιστικό πρακτορείο ειδήσεων "Amen", ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος, στα πλαίσια της παρουσίας του στη Ρώμη για την ενθρόνιση του Πάπα, ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕ ΚΙΟΛΑΣ στο Φανάρι για επίσκεψη!
Αναλυτικά:
Την πρόθεσή του να απευθύνει πρόσκληση στον Πάπα, κατά τη διάρκεια της ιδιαίτερης συνάντησης που θα έχουν την Τετάρτη, να επισκεφθεί την Ιερή Καθέδρα της Πρωτόθρονης Εκκλησίας της Ορθοδοξίας, το Οικουμενικό Πατριαρχείο, έκανε γνωστή ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος μιλώντας προς το Ιταλικό Πρακτορείο ANSA.
O Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας αναφέρθηκε και στην προσωπικότητα του νέου Προκαθημένου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, με τον οποίο είχε την πρώτη άτυπη συνάντηση το βράδυ της Δευτέρας, οπότε είχαν την ευκαιρία να δειπνήσουν μαζί και να συζητήσουν για περίπου δύο ώρες. Ο Πάπας Φραγκίσκος είναι ένας καλός ποιμήν των πιστών του, είπε ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος και πρόσθεσε ότι οι πρώτες χειρονομίες του δείχνουν ότι βρίσκεται πλησίον του κόσμου.
«Αύριο θα έχουμε μια ιδιωτική συνάντηση. Προτίθεμαι να τον προσκαλέσω στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Κωνσταντινούπολη», πρόσθεσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης.
Υπενθυμίζουμε πως και ο πρώην Πάπας Βενέδικτος είχε επισκεφθεί το Φανάρι λίγους μήνες μετά την ενθρόνισή του, με τις γνωστές σκηνές...απείρου κάλλους που διαδραματίστηκαν ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ με εναγκαλισμούς, συμπροσευχές και άλλα οικουμενιστικά αίσχη!
Φαίνεται πως βρισκόμαστε στα τελικά στάδια της ψευτο - ενώσεως «των δύο εκκλησιών», όπως αρέσκονται να λένε ξεδιάντροπα οι φιλοπαπικοί «Ορθόδοξοι» Ιεράρχες!
Ας γρηγορούμε κι ας προσευχόμαστε λοιπόν...!  

AΠΟ HELLAS-ORTHODOXY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου