ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣ: https://drive.google.com/folderview?id=0B2R6tNC3qVhKako0Mm5FRkxqcWc&usp=sharing

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016

Πάντα τους εναντιούμενους στην αίρεση εδίωκον οι αιρετικοί. Σήμερα τους διώκουν οι "Ορθόδοξοι"!!! Πόσο λοιπόνΟρθόδοξοι είναι;

Πρόσκληση
συμπαράστασης
προς τον διωκόμενο
από τον επίσκοπο
Φλωρίνης Θεόκλητο

.


.
Αρχιμανδρίτη

π. Παΐσιο

Παπαδόπουλο.

Καλούμε όλους τους Ορθοδόξους, να δηλώσουν την συμπαράσταση τους προς τον π. Παΐσιο, ο οποίος είχε την γενναιότητα και το σθένος να εξηγήσει και να ανακοινώσει δημοσίως, την διακοπή μνημόνευσης του Μητρ. Φλωρίνης κ. Θεόκλητου λόγω της διατήρησης της Εκκλησιαστικής κοινωνίας του εν λόγω μητροπολίτου με τον παναιρετικό πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο.
 Ο κ. Θεόκλητος αν και όφειλε να επαινέσει και να τιμήσει επ΄ εκκλησίας το φρόνημα του πνευματικού του παιδιού, που μένει σταθερό στην θεωρητική και βιωματική διδασκαλία των Αγίων Πατέρων και των Αγίων Συνόδων, το διώκει προτιμώντας να εξυπηρετήσει τις φιλίες του με τους ετερόδοξους ψευδοποιμένες  του αιώνος τούτου, που παραχαράζουν  και νοθεύουν την Ορθόδοξη Πίστη οδηγώντας στην απώλεια τον λαό.
Ομάδα πιστών της Ι. Μ. Φλωρίνης


(Παρακαλούμε στείλτε email μέχρι το Σάββατο 15/9/2016 με  το ονοματεπώνυμο σας, πόλη και τηλέφωνο στο: kapsala@yahoo.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου