ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣ: https://drive.google.com/folderview?id=0B2R6tNC3qVhKako0Mm5FRkxqcWc&usp=sharing

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

  ΩΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ -ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΑΙ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ-
 Ἡ ἀπάντησις ἀποτελεῖται ἀπὸ τὸ ἴδιο τὸ κείμενο ποὺ δημοσίευσαν, μὲ μερικὲς ἀλλαγές στὰ σημεῖα στίξης... Οἱ ἀλλαγὲς θὰ δίδονται μὲ κόκκινο χρῶμα.
+++++++++++
ΑΠΑΝΤΑΜΕ

Όσο  και να εθελοτυφλούμε, πραγματικότητα  αποτελεί το γεγονός ότι πλέον η Αγίας μας Εκκλησία έχει καταληφθεί πραξικοπηματικά από εξουσιομανείς Αρχιερείς ,μηδέν εξαιρουμένων(ακόμη και αυτών που τρις και λίγο αυτοδηλώνονται ως souper Orthodox με τις ανάλογες κορώνες) .

Με το γνωστό τους ήθος μας έχουν πάλιν και πολλάκις αποδείξει πως o Ιησούς  Χριστός δεν είναι προτεραιότητα στην ζωή τους και ότι το μόνο αποκλειστικά μέλημα τους και η μοναδική τους αλήθεια είναι η ΕΞΟΥΣΙΑ τους για την οποία πολύ εύκολα και αβασάνιστα  προσκυνούν και τον Διάβολο ακόμη και ξεπουλάνε τον ίδιο τον Κύριό μας ,την Ορθοδοξία Του, ακόμη και «το βυζί της μάνας τους».

Έτσι με μαθηματική ακρίβεια αργά και σταθερά οδηγούν εμάς, τα παιδιά  μας και τις μέλλουσες γενεές των πιστών στην άμβλυνση έως και εξαφάνιση του Ορθοδόξου αισθητηρίου, στον Οικουμενισμό και τέλος έμμεσα στην προσκύνηση του Αντιχρίστου.

Ενώπιον αυτής της καταστάσεως λοιπόν ποιά θα πρέπει  να είναι η στάση μας;1ον Να μὴν παραμείνουμε με  τυφλή υπακοή στην πνευματική κηδεμονία και κατεύθυνση των Μητροπολιτών, φοβούμενοι τον κίνδυνο του σχίσματος.


2ον Να αποτειχιστούμε, μαζί με όποιους Ιερείς επιθυμούν(που στο εξής θα γίνουν οι αληθινοί Ποιμένες μας),από τα Δεσποτικά δεσμά   ακολουθώντας μαρτυρικά και εν διωγμώ τις εντολές Του Χριστού μας  και των Ορθόδοξων Πατέρων μας.


3ον Να στραφούμε στο Παλαιό ημερολόγιο (σ.σ. γυρνῶντας στὴν πρὸ τοῦ 1920 Ἀκαινοτόμητη Ἐκκλησία τοῦ Χριστοῦ, χωρὶς παναιρέσεις καὶ παρασυναγωγές) .


4ον Να περιμένουμε και άλλο μέχρι τα πράγματα να οξυνθούν ακόμη περισσότερο; Ὄχι καὶ πάλι ὄχι, ἀπαντοῦν οἱ Ἅγιοι Πατέρες.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ στο email:

proskinitesargolidas@gmail.com


Κάθε σοβαρή και τεκμηριωμένη απάντηση θα κοινοποιείται στην ιστοσελίδα μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου