ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣ: https://drive.google.com/folderview?id=0B2R6tNC3qVhKako0Mm5FRkxqcWc&usp=sharing

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΚΑ

Αγαπητοί αδελφοί
Θα ήθελα εκ βάθους καρδίας να ευχαριστήσω το Ορθοδοξο παρατηρητηριο,για την συνεχή ενημέρωση που μας δίνει. Σίγουρα οι αδελφοί θα έχουν, Θεός είδε πόσο, ξοδέψει άπειρο κόπο, για να απολαμβάνουμε εμείς γνήσια και ορθόδοξη ενημέρωση.
Όμως: επιτέθηκαν σφόδρα στο κείμενο των αδελφών περί αποτείχισης, κάτι που ναι μεν είναι κατανοητό και δημοκρατικό, όμως κατά την γνώμη των Πατέρων πρέπει να γίνεται με θεολογικά επιχειρήματα. Έτσι η επίθεση τους, είχε μία χροιά υποκειμενικότητας,που δυστυχώς η ευτυχώς,πολλοί χριστιανοί της απέδωσαν δόλο... Εγώ ο ίδιος τους απάντησα με μία σειρά επιχειρημάτων, παρ όλα αυτά οι αδελφοί δεν δημοσίευσαν τα σχόλια μου. Γιατί αδελφοί?

Θα σας παρακαλούσα μέσα από αυτό το βήμα, να αντιπαραθέσετε αυτή την φορά θεολογικά επιχειρήματα υπέρ η κατά της αποτείχισης, ενώ αν δείτε οτι δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε, συνεχίστε ετσι απλα και ταπεινα τον αγώνα για την κάρτα του πολίτη και αφήστε τους αποτειχισμένους αδελφούς να συνεχίσουν το θεάρεστο, κατ εμέ, έργο τους.

tsallinia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου