ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣ: https://drive.google.com/folderview?id=0B2R6tNC3qVhKako0Mm5FRkxqcWc&usp=sharing

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ....ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΩΝΣΤΑΜΟΝΙΤΟΥ.....ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΑΝΥΣΗΧΟΥΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ......

ΔΕΝ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ,Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ι.ΜΟΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΜΟΝΙΤΟΥ.

ΑΝΥΣΗΧΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ......

ΜΑΚΑΡΙ...ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΗΡΥΞΕΙ ΓΥΜΝΗ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΕΣ , ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ Η ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ΒΗΜΑ.....

Ανταπόκριση Άγιο Όρος - Γιώργος Θεοχάρης

Αίσθηση προκαλεί η απουσία της εκπροσώπησης της Ιεράς Μονής Κωνσταμονίτου στην επίσκεψη του προκαθήμενου της Ορθοδοξίας στο Άγιο Όρος.

Η μη παρουσία του ηγουμένου και του αντιπροσώπου της εν λόγω Μονής τόσο στην υποδοχή του Πατριάρχη όσο και στις λοιπές εκδηλώσεις για την επέτειο των 100 χρόνων από την ενσωμάτωση του Αγίου Όρους στο ελληνικό κράτος που χοροστάτησε ο Οικουμενικός Πατριάρχης , προκαλεί ερωτηματικά και ήδη πυροδοτεί συζητήσεις στους εκκλησιαστικούς κύκλους, σύμφωνα με πληροφορίες του "Αγιορείτικου Βήματος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου