ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣ: https://drive.google.com/folderview?id=0B2R6tNC3qVhKako0Mm5FRkxqcWc&usp=sharing

Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

Η ΑΛΗΘΕΙΑ -Τι ειναι ο μολυσμός δια της μνημόνευσης του αιρετικού επισκόπου;Η ΑΛΗΘΕΙΑ - Τι ειναι ο μολυσμός δια της μνημόνευσης τοῦ αἱρετικοῦ ἐπισκόπου;

Απόσπασμα από την πρώτη Σύναξη στο Ωραιόκαστρο που αφορά στη δυνητικότητα του 15ου κανόνα (ΑΒ Συνόδου επί Μεγάλου Φωτίου) περί της διακοπής μνημοσύνου (4-4-2017)

    Ἡ θέση αὐτὴ εἶναι καὶ μιὰ ἀπάντηση σὲ π. Θ. Ζήση καὶ π. Ν. Μανώλη ποὺ ἀποτειχίστηκαν χωρὶς νὰ λειτουργοῦν, ἀκυρώνοντας τὴν ἀποτείχισή τους.

1 σχόλιο:

  1. Αφού λοιπόν και οι δυο πλευρές υποστηρίζουν ότι η σύνοδος του Κολυμβαρίου είναι αιρετική όπως και ο πατριάρχης με τους επισκόπους που ακολούθησαν, ας την καταδικάσουν επίσημα ως αιρετική για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και να δούμε τι θα κάνουμε και που θα εκκλησιαζόμαστε, ας μπει ένα τέλος σε αυτό το σοβαρό θέμα που είναι θέμα πίστεως και σωτηρίας για να μην ριζώσει περισσότερο και χάνονται έτσι ψυχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή